Wednesday 19 September 2012

Operatiune caritabila

O sa incep prin a spune ca pentru fiecare like la articolul asta eu primesc un sut in cur si doua palme. Pentru fiecare share 2 rosii in cap. Si daca faceti gestul suprem si reusiti sa va invitati prietenii la un eveniment de-al meu o sa va salvez de la efortul de a ma scuipa in ochi, bagandu-mi capul intr-o galeata de namol. Zic asta azi pentru ca vad din ce in ce mai des poze pe faceboob menite sa induioseze inima mea de animal fara suflet. Cu pozele in sine cu copii dezmembrati de natura sau cu oameni in scaune cu rotile si cu urme de senile de tanc pe fata nu am nimic. Am ceva cu premiza ca daca dai like lu ala ii creste piciorul la loc.
In principiu s-a mutat moda de pe yahoo pe facebook. Acum nu mai dai mass ca sa-si revina ala din cancer terminal cu ajutorul yahoo. Acum dai share pe facebook sa-i extirpe copilului al treilea picior cu care s-a nascut din greseala. Ce e si mai prost e ca trei sferturi din dobitocii care fac asta chiar cred ca ala primeste un dolar pe fiecare like. De parca Zuckerberg sta sa se uite la fiecare poza induiosatoare si sa zica "Baaaa asta e grav! O sa-i dau 140504040$ pentru 140504040 de like-uri". Sunt de acord ca sunt multe cazuri disperate care au nevoie de ajutor. In cazul in care vrei sa ajuti ar fi bine sa cauti cumva un cont direct in care sa versi 3 dolari in loc sa dai like pe facebook.
Principiul unei operatiuni caritabile pentru un om care are nevoie si nu isi permite este de inteles. Cum e acel caz al portarului care a ajutat la castigarea cupei campionilor de catre echipa de fotbal Steaua si acum e in pericol sa isi piarda o mana. Totusi exista si cazuri in care sa fii caritabil nu renteaza. Pentru ca am vazut acum multi ani intr-un ziar cum un fotbalist de Farul Constanta cerea ajutorul pentru o vacanta. Pana si in orasul in care sunt eu nascut exista 2 cazuri de asa natura in care oameni au fost ajutati fara ca lumea care i-a ajutat sa stie mai mult decat ca ei trebuie ajutati. Primul caz e un baiat care e foarte sanatos acum si si-a pierdut orice urma de respect fata de oamenii care l-au ajutat. Si al doilea caz e vorba despre o fata care acum sta in Italia si face sedinte foto sexy in timp ce oamenii care au ajutat-o mor de foame in Barlad si protesteaza impotriva gazelor de sist. Lumea profita de naivitatea si lipsa de informatie a publicului. N-o sa zica "Copilul pe care vreti sa-l salvati fura din buzunare si vindea droguri inainte sa afle ca are leucemie" o sa zica "Salvati un suflet inocent!".
Ca sa incerc si eu sa profit de naivitatea voastra m-am hotarat sa va cer sa ma ajutati si pe mine pentru ca am racit cumplit si ma tine o vena de nu mai pot. Vreau si eu o vila cu piscina, un avion privat, doua vaci cu mulgatoarele de rigoare, o turma de oi ca sa am si eu ce manca pana mor, o capcana de tantari ca vine vara si ma bantuie toate ganganiile, o maimuta dresata ca sa ma amuze cand ma plictisesc si 4 corporatii mari ca sa nu mi se termine resursele financiare. Pentru a obtine asta va rog sa va dati peste cap de 3 ori, sa faceti 2 flotari, 4 abdomene, sa va inodati sireturile de la adidasi cand mergeti pe strada si sa va pieptanati parul de pe picioare in cazul existentei acestuia. Pentru fiecare persoana care face asta eu o sa primesc 5$ de la CEO-ul google si o sa reusesc sa-mi indeplinesc visul.
In final fac un apel la mila celor care citesc blog-ul si sper ca toata lumea sa ma ajute sa-mi finantez viata buna pe care mi-o doresc facand absolut nimic. Va multumesc anticipat pentru colaborarea la intiativa caritabila pentru binefacerea mea si va astept sa infaptuiti cele enumerate mai sus. Va multumesc ca-mi cititi aberatiile si va salut cu respect. Keeper.
   

Sunday 16 September 2012

Aparente

Ma gandeam azi sa scriu despre un subiect ceva mai general cum ar fi "cine mi-a furat dulceata?" pentru ca azi dimineata dupa ce m-am trezit cu gandul la o felie de paine cu dulceata si o cana de lapte, cand am dat iama in frigider sa adun cele trebuite pentru o asemenea gustare, am descoperit ca nu am niciuna dintre cele 2  lucruri necesare pentru infaptuirea visului culinar. Dupa ce mi-a disparut dulceata mult visata ,m-am gandit sa scriu despre aparente.
Ma chinui de foarte multi ani de ce lumea se chinuie asa de mult sa mentina aparentele. Vrei sa pari inteligent, bogat sau cool indiferent ca nu esti si nu vad sensul efortului depus pentru asta. Ca sa pari inteligent citesti tot ce vezi prin ziar la suprafata si arunci 2-3 probleme politice in fata fiecaruia dintre oamenii cu care vorbesti, desi tie personal ti se rupe de ce se intampla pe scena politica. Bogat te chinui sa pari pentru ca pur si simplu esti sarac si vrei sa-ti chinui parintii ca sa nu aiba ce manca sa-ti dea tie sa-ti cumperi chiloti de la calvin klein, desi tu pana la urma te caci in ei (la propriu). Si cool vrei sa pari pentru ca asta accepta lumea. Trebuie sa ai swag, sa fii la moda, sa ai rochie de la zara sau basca de la bershka ca sa iesi pe strada(pentru cei ce vor sa ma corecteze cacofonia e intentionata). 
Ma gandesc totusi la motivul pentru care ne chinuim sa facem asta. Singurul motiv pentru care se oboseste un om sa depuna efortul asta e pentru ca are prieteni de rahat. Parerea mea simpla ar fi sa scapi de oamenii care te judeca dupa ce ar vrea sa fii in loc de ceea ce esti tu cu adevarat. Nu zic ca nu exista lucruri care trebuie sa le schimbi la tine ca om. Lucruri care tin de caracter. Totusi daca tu vrei sa iesi cu patura cu ursuleti in cap noaptea la ora 2 sa bei ceaiul in fata blocului, fa-o. 
Daca stai sa te gandesti bine la ce faci, trebuie sa-ti pui cateva intrebari. 
1. Preferi sa te imbraci de la zara sau bershka dar sa-ti cumperi o pereche de blugi odata la 5 luni?
2. Preferi sa ai 1 pereche de adidasi nike dezmembrati de la cat ai mers cu ei sau 3 perechi de adidasi XIAXNAXAIA dar care nu put a sconcs si care sunt intretinuti?
3. Preferi sa creada lumea ca ai bani dar tu sa nu poti sa iesi cu ei la un suc pentru ca nu-ti permiti?
4. Daca oamenii din jurul tau nu stiu ca iti lipseste ceva, cum te astepti sa te ajute atunci cand ai nevoie?
5. Crezi ca trebuie sa te ascunzi atunci cand iti vine sa bei cafeaua cu fundul pe o scara de bloc?
Toate astea sunt in cazul cel mai superficial. In cazul in care vrei sa fii cul si sa pari bogat. La aia cu inteligenta tre sa iti pui o singura intrebare: vrei sa pari inteligent sau sa fii inteligent?Pentru toate celelalte exista mastercard. 
Eu personal cred in simplitatea lucrurilor. Ies cu prietenii si imi beau cafeaua in parc cu cana de cafea de acasa in mana. Ma bucur de o bere indiferent ca e la o terasa , in gradina sau acasa. Ma bucur de o tigara cand nu am, indiferent ca ea e plugaru sau kent. Prefer sa fiu mandru cu ceea ce sunt in loc sa ma ascund dupa deget. Imi sterg mucii cu maneca uneori si ma scobesc in nas cu degetu pentru ca nu vad alt mod de a scoate de acolo acumularea de muci. Mananc uneori cu mana si garai cand sunt singur in camera. Uneori nu fac dus pentru ca-s prea obosit, desi imi miros picioarele. Am burta pentru ca mananc ce-mi place, cand imi place si cum imi place. Aseara am mancat o pizza si am avut cea mai mare satisfactie cand am terminat-o. Beau cu baietii si radem unii de altii. Vomit uneori cand beau prea mult pentru ca asta e modul corpului de a ma trezi. Imi las parul de pe fata sa creasca pentru ca sunt un lenes si mi-e lene sa ma barbieresc. Nu ma pensez desi am sprancene de maimuta si nu ma dau cu fond de ten chiar daca am cosuri. Ma bucur de ceea ce sunt si sunt mandru. Nu cred ca aparentele definesc un om,ci felul in care e el cu adevarat alaturi de oamenii care merita sa-l cunoasca. 
As vrea ca la un punct, lumea din jurul meu sa recunoasca adevarul despre ea. Sa isi recunoasca defectele si complexele impuse de societate. Pana atunci, exista internet ca sa aberez eu pe el. Va multumesc din nou ca-mi cititi balivernele. Va salut cu respect, Keeper.

P.S: Astept oferte de la oamenii ce vor sa-mi aduca dulceata.

Sunday 9 September 2012

Reguli de supravietuire

1. Cand esti prost, inceteaza!
2. Daca cineva iti zice buna dimineata in toiul noptii zi-i la fel. Poate atunci s-a trezit.
3. Daca incerci sa-ti scobesti un muc cu degetu de la picior o sa ai o experienta neplacuta.
4. Fereste-te de prosti cum te feresti de ursi, ursii au gheare dar prostii au topoare.
5. Daca un prost iti taie un picior, bucura-te. Nu a nimerit capul.
6. Cand te loveste o vaca cu copita, n-o mai mulge aiurea!
7. Daca aladin ar fi avut motor n-ar mai fi visat lumea la covoare zburatoare.
8. Cand te exciti uitandu-te la mica sirena , du-te la doctor ca ai probleme.
9. Daca stalcesti un cacat cu talpa goala nu te spala doar cu apa. Daca faci asta o sa mirosi a cacat spalat.
10. Cand cineva te trimite-n mata trimite-l si tu in ta-su. Gaura lu ta-su cu siguranta e mai mica si o sa fie mai dureros sa incapa pe acolo.
11. Injura cu patima. Nu te faci inteles altfel.
12. Cere-i bani ma-tii de lumanari si du-te cu prietenii la baut. Lumanarile nu-s bune la gust.
13. Uita-te in jur si numara-ti prietenii. Daca sunt 5, ai vedenii.
14. Cand vii de la munca acasa, lasa problemele de la munca la usa.
15. Descalta-te cand faci dus. E neplacut cu tenesii uzi.
16. Exista 3 lucruri care trebuie sa existe intr-un ghiozdan scolar: pixul, caietul si perna.
17. Du-te la o facultate cu multi prosti, asa o sa pari mai destept.
18. Nu-ti numara nicodata degetele de la maini cand esti beat. O sa ti se para prea multe.
19. Mos Craciun nu mai exista. A existat cand mai erau bosorogi care sa nu fie zgarciti.
20. Nu te mai bucura ca ai vacanta de Paste si de Craciun. Oricum nu ai bani indeajuns de multi ca sa te bucuri de ea.
21. Nu mai spune "Vai ce bine am dormit". Nimanui nu-i plac laudarosii.
22. Cand ma-ta spala covoare tu spala pe jos. Asa eviti cearta din cauza ca nu ai batut covoarele bine.
23. Cand iesi de la bancomat numara-ti banii in public. Apoi numara cati tigani alearga spre tine. Acum intelegi rasismul.
24. Miroase-te la subrat. Asa intelegi dezgustul celorlalti cand puti.
25. Alba ca zapada avea 7 pitici. Intreaba-te de ce.
26. Intr-un univers paralel hartia igienica se sterge la fund cu tine. Tine minte asta. Nu irosi hartia igienica.
27. Nu te mai uita atat la televizor. Te tampeste.
28. Foloseste-ti computerul si pentru altceva in afara de filme porno si jocuri.
29. Citeste o carte intreaga ca sa o poti intelege. Titlul si ultima pagina nu ofera nicio satisfactie.
30. Invata sa dansezi. N-o sa-ti foloseasca la nimic dar o sa te amuze.
31. Asculta muzica. Nu zgomote.
32. Cand iti faci un sandvis nu uita carnea. Paine cu paine nu e gustoasa.
33. Nu mai manca salate ca de aia te caci vegetal.
34. Cand esti beat nu incerca sa alergi. O sa agiti voma in tine.
35. Nu urca pe scari cand te pisi pe tine. O sa te injunghie nasturele de la pantaloni.
36. Nu fa 10000 de poze. Oricum o sa stergi 9999.
37. Fii multumit cu hainele de pe tine atata timp cat iti este bine-n ele.
38. Daca vara nu dormi, ai insomnie.
39. Nu te uita niciodata intre degetele de la picioare imediat dupa ce te descalti. O sa ai impresia ca esti un jegos.
40. Daca cineva iti mananca ultima felie de paine. Mananca-i zilele pana te saturi din ele.
41. Daca te uiti in oglinda si ai impresia ca esti urat/a, imagineaza-ti cum ne simtim noi cand te vedem.
42. Cand te uiti la "The smurfs" fara sa fii fortat. Ai o problema.
43. Baga minim o shaworma in tine in viata asta. Preferabil dupa o noapte de betie.
44. Daca e inchis la non-stop, du-te la benzinarie.
45. Ca sa supravietuiesti salbaticei din lume, nu calci in ea.
46. Nu fi voluntar in Africa. Tara ta ce are de nu faci voluntariat in ea?
47. Nu-ti aprinde telefonul in soare, oricum nu vezi nimic in ecranul ala.
48. Painea cu ceai o sa-ti foloseasca la facultate. Fa-ti provizii.
49. Cand vine un om si-ti cere bani de paine, da-i paine.
50. Fii mandru de cine esti. Daca esti prost si mandru o sa fii mai comic.

Friday 7 September 2012

Cobai pentru un scop inalt

Dupa ani de zile de cautare a adevarului despre viata, oamenii au elaborat nenumarate teorii despre felul in care ne este condusa planeta de catre unii sau altii. Dinastia Roschild a devenit standard in discutiile despre conspiratie, familia Rockefeller a devenit regele pe tabla de sah care reprezinta economia globala si au fost enuntate nenumarate teorii ale conspiratiei despre felul in care ne este controlat creierul de cand suntem mici. Si ma gandesc ca totusi nu poate sa functioneze la toti. Daca ar fi functionat la toti probabil n-ar mai fi existat omenirea cum o stim in ziua de azi. Si Hitler a reusit sa subjuge cateva natiuni si sa le controleze dar n-a reusit sa controleze intreaga lume. Am observat ca exista o moda in a citi si cita nenumarate teze, lucrari si carti ale unor mari psihologi si fiolozofi fara a intelege esenta. Marx este privit ca parintele comunismului desi trei sferturi din ideile sale nu au fost aplicate in mod corect in regimurile care au adoptat modelul comunist. Sigmund Freud este privit ca fiind un obsedat sexual a carui explicatie pentru orice fel de problema de pe pamant era lipsa unei satisfactii sexuale. Schrodinger si pisica lui au devenit deja standard daca vrei sa faci parte din noul curent social. Si totusi daca e sa analizezi si sa pui la indoiala ce-ti spune interlocutorul tau ai sa afli ca de fapt 90% dintre ei nu stiu despre ce vorbesc, ci doar isi dau cu parerea cu intentia de a parea inteligenti. De ce am numit articolul cobai pentru un scop inalt? Pentru ca 75% din pustii din ziua de azi au impresia ca totul e o conspiratie, ca cineva le controleaza viata si ca sunt folositi drept cobai. Totusi daca e sa stai sa te gandesti atunci cand antrenezi un cobai sa parcurga un labirint acel cobai are 3 optiuni: sa-l parcurga, sa nu-l parcurga sau sa parcurga doar o portiune. Acelasi principiu ar trebui sa-l aplice si cei ce aleg sa creada in teorii conspirationiste si cei care nu sunt interesati de acest subiect. Pentru ca de oriunde ai privi situatia din ziua de azi ceva e putred. Si ceva pute tare si-ar cam trebui sa fii interesat daca poti schimba cumva acel lucru putred pentru ca la un punct sau altul o sa te afecteze si pe tine. Observam cu totii cum prostia a inceput sa fie norma in majoritatea statelor dar o sa dam ca exemplu Romania. Daca e sa observam procentele de promovare a examenului de Bacalaureat o sa va dati seama ca de fapt mai bine de jumate din romani sunt inapti. Si acum o sa vina unii cu argumentul ca acest examen e mai greu in ultimii ani. Asta e o minciuna sfruntata. Daca dadeai bac-ul acum 5 ani ai fi inteles ce inseamna un bac greu. Acum sa fii prost a devenit norma si baremele si modul de notare s-a schimbat doar ca procentul de promovare sa nu fie de 10%. Si acum in 2012 stau si ma intreb de ce noua generatie a scazut asa de mult in performantele scolare. Pentru ca s-a raspandit ideea total inapta ca nu ai nevoie de scoala ca sa ajungi ceva in viata. Poate e valabil pentru cei ce au ciordit in Italia si Spania din anul 2000. Poate e valabil pentru cei ce au muncit 40 de ani in acelasi loc si au primit promovari bazate pe performanta si nu pe educatie. Poate e valabil pentru acel grup exclusiv dintre noi care a reusit sa faca din cacat tort si a reusit sa isi transforme viata radical dupa ce tot viata a dat cu el de pamant de nenumarate ori. Restul populatiei insa nu are nici mana usoara ca sa fure, nici 40 de ani de experienta de munca in acelasi domeniu pentru ca nu se mai gasesc locuri de munca stabile si nici inteligenta celor care au reusit sa razbata indiferent de piedici. Si-atunci ma gandesc ca daca nu vor sa fie manipulati de catre mass-media, oamenii din jur, politicieni, bancheri, preoti si tot felul de persoane care vor sa profite de ei ar cam trebui sa inceapa sa educe singuri. E adevarat ca nici profesorii nu mai au valoarea celor de dinainte. E adevarat si ca nu mai are lumea aceleasi standarde ridicate de la elevi. E adevarat pana ca si parintii s-au resemnat ca fii si fiicele lor sunt lipsiti de inteligenta. Asta nu inseamna in niciun caz ca trebuie sa se opreasca cineva din evolutie. Daca 100 de oameni or sa-ti spuna ca esti prost si tu ai sa ramai prost atunci iti meriti soarta si sper sa ai parte de o viata mizera. Daca te nasti intr-o familia bogata si crezi ca poti razbate prin viata cu banii lu mami si a lui tati si nu ai nevoie sa faci nimic pe propria spinare sper sa fii crucificat si scuipat de toti cei carora le furi locul nedrept. Daca in 2012 esti de acord cu prezumtia ca esti prost si nu poti mai mult, imi pare rau pentru tine, dar meriti sa fii unul dintre cobaii pe care ii definesc. Si zic toate astea pentru ca lucrurile s-au schimbat, lucrurile au devenit mult mai usoare, lucrurile de care ai nevoie ca sa te educi singur sunt la indemana si usor de accesat. Poate ca daca vrei sa afli lucruri ceva mai complexe o sa trebuiasca sa lucrezi ceva mai mult, dar daca ai nevoie de o inteligenta medie si de o cultura generala cat de cat acceptabila e foarte usor. Traim in era tehnologiei in care orice persoana care a trait si a avut impact este strict documentata si evidentiata intr-un mod sau altul, orice eveniment istoric e detaliat si poate fi descris cu lux de amanunte si orice fel de situatie descrisa intr-un mod cat mai usor pentru a putea fi imitata. Tot ce trebuie sa faci tu ca om e sa-ti pui intrebari in legatura cu lucrurile care se intampla in jurul tau. Ca sa fiu mai explicit in cazul in care nu ma fac inteles o sa dau un exemplu. Tot am vorbit de Hitler mai sus asa ca el o sa fie exemplul meu. Hitler a pornit un razboi impotriva evreilor, a provocat holocaustul, a decimat intreaga Europa cu armata sa dar s-a gandit cineva daca a avut un motiv pentru care ura evreii?. Asta e modul in care iti poti dezvolta gandirea. In speranta ca va ajuta pe cineva sa-si dezvolte intelectul am scris acest articol. Nu mai e glumet, nu mai e jucaus si nu e facut ca sa amuze pe cineva. E o problema reala cu care ne confruntam zilnic. Am devenit o generatie care e multumita sa fie experimentat pe ea fara ca macar sa aiba un cuvant de spus in privinta rezultatului experimentului, preferam prostia ca standard in loc s-o denigram si am ajuns sa privim oamenii inteligenti ca fiind rebuturi ale societatii. Intr-o societate in care toate lumea priveste superficial speram ca ceva sa se schimbe dar sa nu depunem noi efortul de a schimba ceva. Va multumesc din nou ca-mi cititi aberatiile si o sa revin curand cu un nou articol. Va salut cu respect, KeePeR.

Tuesday 4 September 2012

Tipuri de femei

Cu ocazia intoarcerii pe meleagurile mele natale am avut ocazia de a imi intari cunostinele despre femei in general si asta pentru ca am avut contact direct cu o gama oarecum variata de femei . De-a lungul vietii mele m-am straduit sa imi documentez prin trasaturi generale majoritatea persoanelor cu care am contact si astazi m-am hotarat sa impartasesc cu voi o parte din cunostintele acumulate de-a lungul timpului. Cu ocazia inceputului toamnei o sa incerc sa sintetizez in acest articol categoriile de femei intalnite pana acum. Ca sa putem recunoaste specimenele diferite de femei o sa le clasificam dupa principala lor trasatura.
1. Profitoarea- inca de mica viseaza sa aiba un munte de bani indiferent ca asta inseamna sa inghita in acelasi timp 3 feluri de carne de porumbel. Este intalnita atat in provincie cat si la oras, desi eficienta ei in provincie este scazuta( nu ca nu ar vrea da mai mult de 2 porci si-un cal nu gaseste). Este de obicei semi-placuta la infatisare cu un comportament docil pana la incasarea documentului de casatorie. Reuseste sa acapareze barbatul cu zambetul ei plastic si probabil mult machiaj. In 2012 reprezinta aproximativ 15% din populatia femeilor de pe planeta.Printre cele mai cunoscute exemple:Monica Gabor(in Romania) si Kim Kardashian(in USA)
2.Singuratica- este respinsa de mica de majoritatea grupurilor. Nu a fost niciodata populara dar incearca sa compenseze asta prin atitudinea ei muncitoare si plina de hotarare. Are un stil vestimentar relativ simplu(e haina daca imi tine de cald). In general provine din familii defavorizate dar nu mosteneste trasaturile caracteristice. Reuseste sa isi poarte singura de grija si nu are nevoie de relatii fara folos. In general neapreciata de barbati pana foarte tarziu are sanse mari de virginitate pana la maturitate. Are trasaturi fizice neplacute pana la maturitate cand reuseste sa evolueze intr-o specie ceva mai placuta fizic cu ajutorul tratamentelor cosmetice sau a naturii binevoitoare. Desi tacuta are un caracter puternic si independent si reuseste destul de des sa obtina bunuri materiale valoroase si locuri de munca apreciate prin determinare.In 2012 reprezinta cam 1% din populatia globului. Cel mai cunoscut exemplu Dr Mayim Bialik( Amy Farrah Fowler "The big bang theory").
3.Mahalagioaica- in general cu o educatie proasta spre deloc si o atitudine lipsita de bun simt reuseste sa se faca populara prin scandalurile pe care le provoaca si atitudinea dezinteresata fata de parerea celor din jur.Se poarta asa cum se poarta in mod constant acei oameni acoperiti de funinginea din soba si reuseste sa irite pana si cea mai calma persoana din jurul ei. Are un talent in a indeparta pana si familia si reuseste cu usurinta sa indeparteze orice urma de inteligenta umana din preajma ei(nu ca n-ar avea prietene dar sunt toate proaste). Reprezinta aproximativ 10% din populatia femeilor de pe pamant. Cele mai cunoscute exemple: Oana Zavoranu, Magda Ciumac si Ana Maria Prodan.
4-Populara- a fost crescuta in puf de mica si se bucura de atentia tuturor. Daca nu i se ofera atentie gaseste o modalitate sa o obtina prin trucuri ieftine cum ar fi plansul sau barfitul. Gaseste o satisfactie lipsita de sens in umilirea persoanelor din alte clase sociale si in a perpetua ideea ca lipsa de bani e echivalenta cu lipsa de creier. Cu o inteligenta scazuta in general reuseste sa se evidentieze prin frumusetea fizica. Daca frumusetea fizica ii lipseste, scopul lui tati in viata e sa-i dea bani fetitei ca sa devina frumoasa. Este cel mai intalnit specimen in inalta societate reprezentand aproximativ 15% din populatia feminina. Cel mai cunoscut exemplu Bobbi Kristina Houston.
5-Hipsterita- Este adepta cultului increderii de sine.Are exemple in intregul spectru al  inteligentei femeilor desi, fara mari merite isi atribuie calitati inexistente si se crede pe sine asupra celor din jur intelectual. O caracterizeaza imbracamintea extravaganta, un simt al modei dezvoltat si un mod relativ civilizat de vorbire. Ii plac ochelarii ray ban si in general lucrurile iesite din comun. Este adepta culturii underground si incearca sa iasa din monotonie oricum posibil. Incearca sa acapareze persoanele din jur prin ideile ei vizionare si lipsite de substanta. Urmeaza facultati lipsite de viitor cum sunt cele de arte plastice si viseaza la schimbarea lumii. A prezentat o crestere semnificativa in populatie de-a lungul ultimilor ani situandu-se la aproximativ 20% din populatia feminina. Exemple reprezentative sunt artistele Sia si Rita Ora.
6-Romantica- Traieste in carti si viseaza la boul pe cal alb care va veni s-o cuprinda in brate. Nu are nici cea mai mica urma de logica si viseaza la virginitate pana la casatorie. Ii sunt distruse visele la o varsta destul de frageda cand reuseste sa se indragosteasca si sa maseze primul pulpan de carne cu coapsele. Traieste intr-o continua suferinta cu speranta ca boul se va intoarce si se refugiaza din nou in cartile de dragoste. Spera la fericire fara sfarsit alaturi de un martalog iubaret si vrea sa ii fie spuse cuvinte frumoase. Nivelul inteligentei poate fi dedus din circumstante desi exista si exceptii cu un nivel mediu de inteligenta. Persista in prostie desi numarul lor este intr-un declin continuu din anii 90'(nu pentru ca ar renunta la idee ci pentru ca mor pe capete alaturi de malacu care-i infige un cutit in cap). Reprezinta aproximativ 4% din populatia feminina a planetei. Nu exista exemple reprezentative pentru ca au murit.
7-Suferinda- Este in continua cautare de atentie desi nu o primeste niciodata. Se rezuma la a se plange de soarta ei si a isi scrijelii venele fara sa faca nimic ca sa schimbe asta. Nu rateaza nicio ocazie de a iti povesti drama vietii ei desi nu te intereseaza. Reuseste sa se indeparteze de oameni cu atitudinea pesimista si cu lipsa de bun simt evidenta. Are mari gauri de caracter dar nu e constienta de ele si are impresia ca este neindreptatita. Nivel intelectual scazut. Raspandirea ei se diminueaza dupa boom-ul din 2000-2005 reprezentand aproximativ 5% din populatia planetei. 
8- Proasta satului- Strange fiecare banut si nu iroseste nicio ocazie de a se bucura de carnea care-i ofera placere. Se casatoreste de tanara si cauta prin casatorie sa obtina atat placere cat si un statut social mai bun. Esueaza cu desavarasire la ambele capitole si reuseste sa duca o viata plictisitoare si lipsita de sens. Este cel mai raspandit tip de femeie datorita inteligentei relativ absente si obsinuintei de a turna multi plozi. Este cel mai usor de cucerit femeie si totusi cel mai greu de indepartat. Subiectele de discutie lipsesc si este in general o persoana lipsita de farmec. Reuseste sa obtina temporar un nivel mediu intelectual prin recitarea cartilor ca pe o poezie. Reprezinta aproximativ 25% din populatia feminina si exemple reprezentative exista in familia voastra asa ca nu ma obosesc sa va dau. 
9- Fata de treaba- Desi rar intalnite am cunoscut cateva specimene de-a lungul vietii mele. Sunt fete intelegatoare dispuse sa invete de la oamenii mai inteligenti decat ele . Sunt dornice de cunoastere si asculta cu atentie daca un subiect de interes este discutat. Rare in grupuri mai mari de 5 nu reusesc sa se integreze total in societate si raman cu unele idei de bun simt fixate. Printre cele mai placute specimene de femei reusesc sa acapareze atentia atat prin modul civilizat de exprimare cat si prin aspectul fizic placut. Raspandire de aproximativ 5% pe glob. Exemple relevante nu pot oferi. 
Stiu ca adunat ar fi cam 100% dar dat fiind aproximarile grosolane facute de mine mai exista un tip de femeie. O legenda urbana spune ca ar exista si femeia inorog. E la fel de intalnita ca unul si spre deosebire de celelalte are logica. Reuseste sa gaseasca solutii la probleme complexe si nu se impacienteaza fara motiv. Avand in vedere lipsa de dovezi nu pot determina raspandirea ei pe glob asa ca o sa rog pe oricine care are date mai dezvoltate in legatura cu subiectul sa mi le prezinte. Rog cititoarele acestui blog care ma cunosc sa nu ma intrebe din ce categorie fac parte ci doar sa se judece singure . Am lasat si o mica ghicitoare undeva in aceste randuri care da raspuns la intrebarea aceasta: "Care e trasatura comuna?". Va multumesc inca odata ca-mi cititi aberatiile si va astept cu propuneri de subiecte noi pe care sa le lasati in comentariile de dedesubt. Va salut cu respect, KeePeR.