Sunday 14 September 2014

Ok, we got it! Now move the fuck over!


           Dupa o prelunga absenta de pe asa-zisul meu blog/jurnal/carte de reclamatii/pagina de frustrari m-am hotarat sa revin cu o postare despre 3 lucruri de care am ajuns sa ma satur in ultima perioada. N-am de gand sa detaliez prea mult subiectele in presupusa mea introducere asa ca sa trecem la treaba.
           1 Ais Bachet Celenge (Ice bucket challenge pentru cei ce credeau ca nu-s in stare sa scriu corect ineptia asta). In primul rand aceasta "provocare" a fost inventata pentru a creste atentia catre ALS, si nu pentru a racori dobitoci in mijlocul verii. Mi se pare inutil sa vad o groaza de "salvamari" cum se balacesc in apa rece in mijlocul verii doar de dragul de a o face. Mai nimeni nu arata partea in care ei doneaza niste amarati de bani catre o asociatie care se ocupa de research pentru un eventual tratament, toti arata cine mai stie ce inventie nastrusnica, cu ajutorul careia ei se uda fleasca in mijlocul verii ( de parca asta ar fi vreo provocare). Ne-am jucat cu totii cu bidoane cu apa rece in mijlocul verii. Era intr-adevar rece, si pentru 1 secunda era chiar incomod, dar restul de cateva minute bune era chiar relaxant si de cele mai multe ori ne ajuta sa ne racorim intr-o zi calda. Asadar ca sa clarificam putin subiectul. Ice bucket challenge ar trebui facuta cu apa foarte rece in care gheata nu se topeste pentru a imita simptomele bolii Lou Gehrig. Indiferent ca e facuta corect sau nu, importanta e donatia catre eventuala descoperire a unui tratament care sa salveze vieti, vezi exemplul lui Sir Patrick Stewart pentru ceva ce numesc eu un ice bucket challenge reusit.
             Trecand peste toata teoria cu ice bucket challenge si scopul ei, nu inteleg de ce dracu o fac pustani de clasa a 2-a cu 3 floci si un neuron melancolic alergand aleatoriu prin creier. Mi se pare absolut inutil. Oricum 3 sferturi din ei n-au nici daca incep eu sa zic "Tatal Nostru" in fiecare seara, 10$ adunati intr-o saptamana in buzunar sa-i doneze, sa nu mai spun ca o mare parte din ei n-au nici macar cea mai mica idee de unde a pornit toata treaba. Plus riscurile de accidente sunt sporite. Si apoi ai sa auzi toti parintii inapti care nu sunt in stare sa recunoasca, ca odrasla lor e proasta, cum dau vina pe mai sus mentionata provocare pentru toate nenorocirile pe care le patesc copilasii lor dragi. Nu ca asta n-ar fi un mod frumos de selectie naturala, doar ca nu se prinde toata lumea de asta.
             Unde mai pui ca in ultimul timp au tot aparut fel si fel de derivatii ale provocarii: book bucket challenge, music bucket challenge si mai nou dupa ce un amic mi-a deschis ochii , 10 motive pentru care il iubesc pe dumnezeu. Like that was the fucking missing link. Daca te apuci sa scrii pe facebook 10 motive pentru care il iubesti tu pe Dumnezeu, prietene tu nu ai nevoie de interventie divina, ai nevoie de un ospiciu. Pentru cei ce-si insira 10 carti aleatoriu pe wall'ul de facebook doar ca sa fie si ei in trend cu situatia, va urez mult cancer si dureri de parti genitale (voiam sa zic ceva de organe barbatesti, da m-am gandit ca sunt si proaste care se includ la categoria asta).Si aia cu muzica, e oarecum usor de dedus, prietene da un link catre un playlist de youtube. Don't worry, there's no sugar!
             2 Basarabia e Romania. Am inteles, poti s-o lasi mai moale? Is satul deja de asta, si n-am avut contact decat de la distanta cu situatia ca, n-am mai fost prin Birlad de mult ca sa am contact de aproape. Am inteles ca Basarabia e Romania si e foarte ok gandirea voastra, ma bucur ca va doriti sa va uniti cu fratii nostri de peste Prut, dar demersurile voastre catre obtinerea acestui scop sunt cam la fel de eficiente ca ale mele. Ghici ce? Eu ca sa ma unesc cu Basarabia stau si ma uit la bec in fiecare seara. Cam asa de eficiente sunt si proiectele initiate de voi. Sa intind un cacat de steag de 150 de metri printr-un parc din Birlad unde or sa-l vad alti birladeni care deja au avut contact cu intreaga campanie Basarabia e Romania anterior e ca si cand ai face frectie la picioru de lemn cu crema de galbenele.
            Unde mai pui ca n-ati analizat deloc situatia mai in detaliu ca sa va dati seama ca cei care sunt din Republica Moldova si vor sa fie considerati romani, au aceasta posibilitate prin intermediul cetateniei fara sa mai fie nevoie sa luam si restul de combinatii de sloboz rusesc cu pleava romaneasca. Nu mai punem la socoteala ca din punct de vedere economic miscarea ar fi de foarte mare porc, de unde dracu mi-as mai cumpara eu tigari de contrabanda la pret mai mic daca am uni noi astea 2 tari? (asta e doar o gluma pentru tot aprinsu deranjat de discursul meu de pana acum). In realitate totusi, economia Romaniei este net superioara celei din Republica Moldova, plus infrastructura mai buna, plus apartenenta de m.U.E., plus alte cateva sute de motive pentru care absorbtia Republicii Moldova ca o noua regiune a Romaniei ar fi retardata. Tind sa cred ca pentru moment ne ajunge judetul Vaslui ca zona defavorizata, nu mai avem nevoie de inca un judet Vaslui doar ca de cateva ori mai mare. Deci pentru toti cei care cred ca Basarabia e Romania, va invit o noapte in orasul Balti din Republica Moldova. Daca mai vreti sa ne unim si dupa, ori sunteti prosti, ori masochisti.
           3 O iubire de-o vara. A inceput prost si o sa se termine si mai prost. Daca pleci de la bun inceput al unei relatii cu speranta ca tine doar o vara desi tu nu vrei, atunci esti prost de la bun inceput ca ai mers inainte cu relatia. Am inteles ca e fain sa te duci la mare cu iubita, si sa va scufundati in valuri, si sa faceti sex pana va intra nisip prin diferite orificii. Totusi, nu esti obligat odata cu vara sa te tragi pe cur ca scafandru dupa o amarata de relatie. De asta s-a inventat casual sex. Nu e cu scopul de a tine o groaza de timp, ci de a te scapa de adunatura aia de hormoni din tine care urla: "fute-o ba fute-o" , de fiecare data cand treci pe langa vreo femeie cu un aspect fizic decent pe strada. Nu va mandriti prea tare fetelor, situatia nu e mai draguta in cazul vostru. Faptul ca nu o pot argumenta prea bine din cauza ca nu detin o anumita gaura cu proprietati reproductive intre picioare, nu ma opreste sa zic ca si in voi tropaie hormonii ca si in noi. Numai ca voi spre deosebire de majoritatea baietilor, traiti cu impresia ca daca va lasati prea usor o sa fiti considerate curve, si de aici un alt amalgam de prostii si ineptii care ar trebuii lasate in urma.
         Cam atat pentru revenirea mea subita in ale scrisului. Imi pare rau ca am lipsit atat de mult de aici. Dar acum ca am reusit sa termin cu celelalte proiecte pe care le am o sa apar mai des. M-am apucat si de ceva muzica intre timp si v-as fi foarte recunoscator daca ati vrea sa aruncati o ureche si o parere si peste acea parte. O sa las mai jos cateva link-uri.
https://soundcloud.com/andreikeep/kpr-a-common-purpose
https://soundcloud.com/andreikeep/kpr-trapped-in-this
P.S: Caut poze cu oameni cat mai diversi in situatii cat mai ciudate, tatuaje pe care la aveti, tineri batrani, normali, ciudati, absolut orice e binevenit. Daca sunteti dispusi sa ma ajutati va rog contactati-ma la keepersplit@gmail.com sau pe facebook la https://www.facebook.com/andrei.keep

No comments:

Post a Comment