Tuesday 4 September 2012

Tipuri de femei

Cu ocazia intoarcerii pe meleagurile mele natale am avut ocazia de a imi intari cunostinele despre femei in general si asta pentru ca am avut contact direct cu o gama oarecum variata de femei . De-a lungul vietii mele m-am straduit sa imi documentez prin trasaturi generale majoritatea persoanelor cu care am contact si astazi m-am hotarat sa impartasesc cu voi o parte din cunostintele acumulate de-a lungul timpului. Cu ocazia inceputului toamnei o sa incerc sa sintetizez in acest articol categoriile de femei intalnite pana acum. Ca sa putem recunoaste specimenele diferite de femei o sa le clasificam dupa principala lor trasatura.
1. Profitoarea- inca de mica viseaza sa aiba un munte de bani indiferent ca asta inseamna sa inghita in acelasi timp 3 feluri de carne de porumbel. Este intalnita atat in provincie cat si la oras, desi eficienta ei in provincie este scazuta( nu ca nu ar vrea da mai mult de 2 porci si-un cal nu gaseste). Este de obicei semi-placuta la infatisare cu un comportament docil pana la incasarea documentului de casatorie. Reuseste sa acapareze barbatul cu zambetul ei plastic si probabil mult machiaj. In 2012 reprezinta aproximativ 15% din populatia femeilor de pe planeta.Printre cele mai cunoscute exemple:Monica Gabor(in Romania) si Kim Kardashian(in USA)
2.Singuratica- este respinsa de mica de majoritatea grupurilor. Nu a fost niciodata populara dar incearca sa compenseze asta prin atitudinea ei muncitoare si plina de hotarare. Are un stil vestimentar relativ simplu(e haina daca imi tine de cald). In general provine din familii defavorizate dar nu mosteneste trasaturile caracteristice. Reuseste sa isi poarte singura de grija si nu are nevoie de relatii fara folos. In general neapreciata de barbati pana foarte tarziu are sanse mari de virginitate pana la maturitate. Are trasaturi fizice neplacute pana la maturitate cand reuseste sa evolueze intr-o specie ceva mai placuta fizic cu ajutorul tratamentelor cosmetice sau a naturii binevoitoare. Desi tacuta are un caracter puternic si independent si reuseste destul de des sa obtina bunuri materiale valoroase si locuri de munca apreciate prin determinare.In 2012 reprezinta cam 1% din populatia globului. Cel mai cunoscut exemplu Dr Mayim Bialik( Amy Farrah Fowler "The big bang theory").
3.Mahalagioaica- in general cu o educatie proasta spre deloc si o atitudine lipsita de bun simt reuseste sa se faca populara prin scandalurile pe care le provoaca si atitudinea dezinteresata fata de parerea celor din jur.Se poarta asa cum se poarta in mod constant acei oameni acoperiti de funinginea din soba si reuseste sa irite pana si cea mai calma persoana din jurul ei. Are un talent in a indeparta pana si familia si reuseste cu usurinta sa indeparteze orice urma de inteligenta umana din preajma ei(nu ca n-ar avea prietene dar sunt toate proaste). Reprezinta aproximativ 10% din populatia femeilor de pe pamant. Cele mai cunoscute exemple: Oana Zavoranu, Magda Ciumac si Ana Maria Prodan.
4-Populara- a fost crescuta in puf de mica si se bucura de atentia tuturor. Daca nu i se ofera atentie gaseste o modalitate sa o obtina prin trucuri ieftine cum ar fi plansul sau barfitul. Gaseste o satisfactie lipsita de sens in umilirea persoanelor din alte clase sociale si in a perpetua ideea ca lipsa de bani e echivalenta cu lipsa de creier. Cu o inteligenta scazuta in general reuseste sa se evidentieze prin frumusetea fizica. Daca frumusetea fizica ii lipseste, scopul lui tati in viata e sa-i dea bani fetitei ca sa devina frumoasa. Este cel mai intalnit specimen in inalta societate reprezentand aproximativ 15% din populatia feminina. Cel mai cunoscut exemplu Bobbi Kristina Houston.
5-Hipsterita- Este adepta cultului increderii de sine.Are exemple in intregul spectru al  inteligentei femeilor desi, fara mari merite isi atribuie calitati inexistente si se crede pe sine asupra celor din jur intelectual. O caracterizeaza imbracamintea extravaganta, un simt al modei dezvoltat si un mod relativ civilizat de vorbire. Ii plac ochelarii ray ban si in general lucrurile iesite din comun. Este adepta culturii underground si incearca sa iasa din monotonie oricum posibil. Incearca sa acapareze persoanele din jur prin ideile ei vizionare si lipsite de substanta. Urmeaza facultati lipsite de viitor cum sunt cele de arte plastice si viseaza la schimbarea lumii. A prezentat o crestere semnificativa in populatie de-a lungul ultimilor ani situandu-se la aproximativ 20% din populatia feminina. Exemple reprezentative sunt artistele Sia si Rita Ora.
6-Romantica- Traieste in carti si viseaza la boul pe cal alb care va veni s-o cuprinda in brate. Nu are nici cea mai mica urma de logica si viseaza la virginitate pana la casatorie. Ii sunt distruse visele la o varsta destul de frageda cand reuseste sa se indragosteasca si sa maseze primul pulpan de carne cu coapsele. Traieste intr-o continua suferinta cu speranta ca boul se va intoarce si se refugiaza din nou in cartile de dragoste. Spera la fericire fara sfarsit alaturi de un martalog iubaret si vrea sa ii fie spuse cuvinte frumoase. Nivelul inteligentei poate fi dedus din circumstante desi exista si exceptii cu un nivel mediu de inteligenta. Persista in prostie desi numarul lor este intr-un declin continuu din anii 90'(nu pentru ca ar renunta la idee ci pentru ca mor pe capete alaturi de malacu care-i infige un cutit in cap). Reprezinta aproximativ 4% din populatia feminina a planetei. Nu exista exemple reprezentative pentru ca au murit.
7-Suferinda- Este in continua cautare de atentie desi nu o primeste niciodata. Se rezuma la a se plange de soarta ei si a isi scrijelii venele fara sa faca nimic ca sa schimbe asta. Nu rateaza nicio ocazie de a iti povesti drama vietii ei desi nu te intereseaza. Reuseste sa se indeparteze de oameni cu atitudinea pesimista si cu lipsa de bun simt evidenta. Are mari gauri de caracter dar nu e constienta de ele si are impresia ca este neindreptatita. Nivel intelectual scazut. Raspandirea ei se diminueaza dupa boom-ul din 2000-2005 reprezentand aproximativ 5% din populatia planetei. 
8- Proasta satului- Strange fiecare banut si nu iroseste nicio ocazie de a se bucura de carnea care-i ofera placere. Se casatoreste de tanara si cauta prin casatorie sa obtina atat placere cat si un statut social mai bun. Esueaza cu desavarasire la ambele capitole si reuseste sa duca o viata plictisitoare si lipsita de sens. Este cel mai raspandit tip de femeie datorita inteligentei relativ absente si obsinuintei de a turna multi plozi. Este cel mai usor de cucerit femeie si totusi cel mai greu de indepartat. Subiectele de discutie lipsesc si este in general o persoana lipsita de farmec. Reuseste sa obtina temporar un nivel mediu intelectual prin recitarea cartilor ca pe o poezie. Reprezinta aproximativ 25% din populatia feminina si exemple reprezentative exista in familia voastra asa ca nu ma obosesc sa va dau. 
9- Fata de treaba- Desi rar intalnite am cunoscut cateva specimene de-a lungul vietii mele. Sunt fete intelegatoare dispuse sa invete de la oamenii mai inteligenti decat ele . Sunt dornice de cunoastere si asculta cu atentie daca un subiect de interes este discutat. Rare in grupuri mai mari de 5 nu reusesc sa se integreze total in societate si raman cu unele idei de bun simt fixate. Printre cele mai placute specimene de femei reusesc sa acapareze atentia atat prin modul civilizat de exprimare cat si prin aspectul fizic placut. Raspandire de aproximativ 5% pe glob. Exemple relevante nu pot oferi. 
Stiu ca adunat ar fi cam 100% dar dat fiind aproximarile grosolane facute de mine mai exista un tip de femeie. O legenda urbana spune ca ar exista si femeia inorog. E la fel de intalnita ca unul si spre deosebire de celelalte are logica. Reuseste sa gaseasca solutii la probleme complexe si nu se impacienteaza fara motiv. Avand in vedere lipsa de dovezi nu pot determina raspandirea ei pe glob asa ca o sa rog pe oricine care are date mai dezvoltate in legatura cu subiectul sa mi le prezinte. Rog cititoarele acestui blog care ma cunosc sa nu ma intrebe din ce categorie fac parte ci doar sa se judece singure . Am lasat si o mica ghicitoare undeva in aceste randuri care da raspuns la intrebarea aceasta: "Care e trasatura comuna?". Va multumesc inca odata ca-mi cititi aberatiile si va astept cu propuneri de subiecte noi pe care sa le lasati in comentariile de dedesubt. Va salut cu respect, KeePeR.

2 comments:

  1. hahaha nu cred cai nevoie sa te intrebam e destul de simplu sa`ti dai seama:))....foarte tare blogu:D

    ReplyDelete
  2. Keep writing Keeper :)

    ReplyDelete