Tuesday 4 February 2014

Anti-gravitational !

      Cercetatorii au descoperit un sutien care face sanii sa para mai mari cu 2 sau chiar 3 numere. Nu va dau link la articol ca mi-e ca toate cititoarele mele or sa-si imbulzeasca hormonii pe site-ul ala si nu asta e scopul acestui articol. Exista o vorba din popor "aparentele inseala", dar niciodata nu te astepti sa insele dracului atat de tare. Nimeni nu se asteapta cand isi ia o ciocolata sa gaseasca in interiorul ambalajului mult burete si 2 cubulete de ciocolata cu un biletel langa "am folosit push-up". In realitate e mai bine sa stii daca iti cumperi 2 cubulete de ciocolata sau 16 cat e normal, asa functioneaza lucrurile. Eu personal nu umblu in fiecare zi cu un castravete de 40 de cm atarnat pe crac ca atunci cand pune gladiola manuta sa-si sperie interesul si inimioara cu marimea viitorului meu. 
      E ciudat ca intr-o era in care toata lumea vrea relatii sincere si lucruri spuse pe fata pornim de la atat de multe minciuni. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci ca baiat cand intalnesti prima oara o fata e sa-i analizezi bine fizicul si sa-ti dai seama cat la suta din el e bullshit. De cele mai multe ori, o mare parte se dovedeste a fi bullshit. De la machiajul care ii face ochii mari si zambetul frumos si care dispare dimineata si afli ca are cratere in fata si ochii mici si decolorati,  pana la talia ei care nu stii daca e reala sau poarta cine stie ce corset. E relativ obositor sa o iei de la capat cu asta de fiecare data. Partea trista e ca niciodata nu rezista mai mult de-o seara sau 2 toata prostia asta. Ca apoi se ajunge in situatii ceva mai intime unde descoperi lucruri si mai ciudate care ti-au fost ascunse. Cum ar fi ca atunci cand s-a dezbracat sanii ei au coborat cu 3 etaje mai jos, nu stii din ce cauza dar gravitatia are un cuvant mai puternic de spus in cazul ei.
      Inteleg ca unele defecte trebuie sa fie ascunse. Chiar sunt de acord cu unele cazuri in care persoanele au semne din nastere sau acnee sau cine stie ce boala foarte urata care isi lasa urme pe corpul tau de-a dreptul dezgustatoare. Dar faptul ca ai sanii mici si ii faci sa para mari nu ajuta foarte mult la dezvoltarea increderii de sine indiferent de situatie. Pana la urma tot ajungi in situatia in care tre sa-i arati omului ce si-a cumparat in ciocolata si decat sa te simti ciudat mai tarziu mai bine il lasi sa stie de la inceput ce probleme o sa intampine. Chiar nu cred ca exista femeie care sa puna in balans in capul ei "vreau sa fiu apreciata pentru gandirea mea" sau "Tate mari" si "tate mari" sa castige cumva argumentul. In cazul in care "tate mari" a castigat argumentul. Gtfo de pe blogul meu. 
      Am avut o perioada de absenta de pe blog. Nu am avut inspiratie. Sper sa ne auzim curand. Va salut cu respect. 

No comments:

Post a Comment