Wednesday 19 September 2012

Operatiune caritabila

O sa incep prin a spune ca pentru fiecare like la articolul asta eu primesc un sut in cur si doua palme. Pentru fiecare share 2 rosii in cap. Si daca faceti gestul suprem si reusiti sa va invitati prietenii la un eveniment de-al meu o sa va salvez de la efortul de a ma scuipa in ochi, bagandu-mi capul intr-o galeata de namol. Zic asta azi pentru ca vad din ce in ce mai des poze pe faceboob menite sa induioseze inima mea de animal fara suflet. Cu pozele in sine cu copii dezmembrati de natura sau cu oameni in scaune cu rotile si cu urme de senile de tanc pe fata nu am nimic. Am ceva cu premiza ca daca dai like lu ala ii creste piciorul la loc.
In principiu s-a mutat moda de pe yahoo pe facebook. Acum nu mai dai mass ca sa-si revina ala din cancer terminal cu ajutorul yahoo. Acum dai share pe facebook sa-i extirpe copilului al treilea picior cu care s-a nascut din greseala. Ce e si mai prost e ca trei sferturi din dobitocii care fac asta chiar cred ca ala primeste un dolar pe fiecare like. De parca Zuckerberg sta sa se uite la fiecare poza induiosatoare si sa zica "Baaaa asta e grav! O sa-i dau 140504040$ pentru 140504040 de like-uri". Sunt de acord ca sunt multe cazuri disperate care au nevoie de ajutor. In cazul in care vrei sa ajuti ar fi bine sa cauti cumva un cont direct in care sa versi 3 dolari in loc sa dai like pe facebook.
Principiul unei operatiuni caritabile pentru un om care are nevoie si nu isi permite este de inteles. Cum e acel caz al portarului care a ajutat la castigarea cupei campionilor de catre echipa de fotbal Steaua si acum e in pericol sa isi piarda o mana. Totusi exista si cazuri in care sa fii caritabil nu renteaza. Pentru ca am vazut acum multi ani intr-un ziar cum un fotbalist de Farul Constanta cerea ajutorul pentru o vacanta. Pana si in orasul in care sunt eu nascut exista 2 cazuri de asa natura in care oameni au fost ajutati fara ca lumea care i-a ajutat sa stie mai mult decat ca ei trebuie ajutati. Primul caz e un baiat care e foarte sanatos acum si si-a pierdut orice urma de respect fata de oamenii care l-au ajutat. Si al doilea caz e vorba despre o fata care acum sta in Italia si face sedinte foto sexy in timp ce oamenii care au ajutat-o mor de foame in Barlad si protesteaza impotriva gazelor de sist. Lumea profita de naivitatea si lipsa de informatie a publicului. N-o sa zica "Copilul pe care vreti sa-l salvati fura din buzunare si vindea droguri inainte sa afle ca are leucemie" o sa zica "Salvati un suflet inocent!".
Ca sa incerc si eu sa profit de naivitatea voastra m-am hotarat sa va cer sa ma ajutati si pe mine pentru ca am racit cumplit si ma tine o vena de nu mai pot. Vreau si eu o vila cu piscina, un avion privat, doua vaci cu mulgatoarele de rigoare, o turma de oi ca sa am si eu ce manca pana mor, o capcana de tantari ca vine vara si ma bantuie toate ganganiile, o maimuta dresata ca sa ma amuze cand ma plictisesc si 4 corporatii mari ca sa nu mi se termine resursele financiare. Pentru a obtine asta va rog sa va dati peste cap de 3 ori, sa faceti 2 flotari, 4 abdomene, sa va inodati sireturile de la adidasi cand mergeti pe strada si sa va pieptanati parul de pe picioare in cazul existentei acestuia. Pentru fiecare persoana care face asta eu o sa primesc 5$ de la CEO-ul google si o sa reusesc sa-mi indeplinesc visul.
In final fac un apel la mila celor care citesc blog-ul si sper ca toata lumea sa ma ajute sa-mi finantez viata buna pe care mi-o doresc facand absolut nimic. Va multumesc anticipat pentru colaborarea la intiativa caritabila pentru binefacerea mea si va astept sa infaptuiti cele enumerate mai sus. Va multumesc ca-mi cititi aberatiile si va salut cu respect. Keeper.
   

2 comments:

  1. Sincer,Keep,iti pierzi vremea.Multi au incercat sa le deschida ochii,dar refuza prosteste sa vada adevarul.Plus sunt atat de disperati dupa faisbuc incat ar face absolut orice ca sa "infrumuseteze" profilul cu o postare la care ulterior vor primi like'uri in urma insistentelor cretine de pe chat!

    ReplyDelete