Friday 14 February 2014

Aventuri de Sf Valentin

   Am zis ca o sa revin in cateva zile sa va povestesc ce am facut in frumoasa zi de sf valentin. Vreti raspunsul? Absolut nimic! Nimeni nu vrea sa iasa pe strada sa fie acostat de cupluri fericite care isi arata dragostea eterna unii fata de ceilalti. Nu vrei sa mergi printre valuri de fericire si triple fucking rainbows. Ce e cel mai rau e ca pentru mine ziua de ieri n-a insemnat dragoste, fericire, cupluri, relatii, sex, dragoste, copilasi cu flori in brate, mandre ude in pantec si vaci fericite zburdand dupa fericirea indusa de iarba. Pentru mine ziua de ieri a insemnat un rand nesfarsit de pensionari.
   Daca stiam ca valentine's day echivaleaza cu ziua de pensii probabil ca ma asteptam la rahatul asta, dar eu fiind prost si ignorant n-am fost niciodata atent la partea asta de situatie. Ieri dimineata m-am dus la banca sa scot niste bani si fix cand am ajuns acolo am realizat ca nu sunt fetite in fuste scurte pe strada care cauta sa-mi ureze o relatie fericita si sa-mi infiga flori in falus, ci multi bosorogi la coada la bancomat, si la casa, si la cealalta casa, si la casa de schimb valutar, si pe casa, si sub casa, si in camera de luat vederi. Daca ai fi ridicat o piatra de pe strada ieri dimineata sigur ai fi gasit un pensionar stand la coada sub ea. Si-s asa de oripilati cand intri in banca inaintea lor, chiar daca  tu ai treaba la o alta casa si te duci sa iti verifici bilantul la cont sau cine stie ce dracu, ei tot se uita urat la tine. Nu-i inteleg absolut deloc, esti atat de batran si de plictisit incat te duci sa stai de la 6 la coada chiar daca banca se deschide la 9, e absolut cretin. As vrea sa va povestesc mai multe despre pensionarii care stateau la coada dar n-am stat eu prea mult la coada la care stateau ei asa ca mai multe detalii nu am.
    Asa ca am inceput sa purced catre o zi noua, fara tigari in buzunar ca erau 1000 de chestii sfrijite si mirosind a combinatie de vechi si putrezit la bancomat, si am ajuns acasa. Am stat 3 sferturi de zi de vorba prin mesaje cu fata cu care as fi vrut sa-mi petrec ziua asta da nu bate vantul indeajuns de tare afara, sau dau si eu vina pe karma cum e la moda acum.  Apoi pe la amiaza m-am intors din nou la banca de la care voiam sa scot bani, unde am descoperit din nou o armata si mai numeroasa de pensionari nervosi care se certau ca le lipseste 3 lei din pensie.  Asa ca am renuntat la ideea de a mai scoate bani si am inceput sa dezvolt idei noi de a petrece ziua de sf valentin. Au fost 2 variante castigatoare "vreau sa ies sa beau o bere" si "as iesi c-o domn'soara sa i-l arat pe valentin"
    "Vreau sa ies sa beau o bere" a esuat in primele 5 minute dupa ce am descoperit ca daca beau 1 bere nu mai am bani sa-mi cumpar paine si am renuntat rapid la idee. " As iesi cu domn'soara sa i-l arat pe valentin" a esuat imediat si aia pentru ca, cum dracu' sa i-l arat pe valentin cuiva daca eu n-am bani sa beau o bere? Asa ca am ajuns sa stau ca tristu' in casa, sabotat de pensionari si hoarda lor de minioni malefici cu parul lipsa si mirosu de budinca ranceda. Per total nea vali asta mi-a stricat cam orice combinatie pe ziua de ieri, cine stie ce are cu mine? o fi si el pensionar oare? se plictiseste si el,  si-a stat la coada de la 6 si-a zis sa-mi faca mie glume sa fie mai distractiva ziua? N-am nici cea mai mica idee.
   Sper ca voi ati avut o zi de super valentin mai buna decat a mea. Daca a mea se poate trece la categoria buna atunci a voastra a fost de cacat. Va urez multe zile fara pensionari si babe cu hartie creponata pe maini. Va multumesc ca imi cititi frustrarile. Ne auzim din nou in cateva zile, sper sa nu mai fiu bantuit de pensionari pana atunci.

10 comments:

  1. Haoleeeeeu fă gramică, revizuite-ar tata! Pulăăăă, e greuț cu slovele; păzitorule nu „parlești romînește”? Dar lasă, mon cher, că sabotatu-te-au boșcăii în baza karmei stîrnite de vînt(vezi aici fatalitate) spre echilibrul universului!
    Uite-aici: „ , . - ! ? ; :” - alea-s semne de punctuație, dau valență frazei. Ce zici? L-ai folosi? Ai acorda în gen număr și caz tot de frumusețea frazei?
    Nu te superi, că de asta îți ții jurnalul în public, pentru tăvăleală(știu că ăsta-i ditai potlogul dar astea-s nișate tot pe karmă(de fapt nu prea dar am senzația că te irită treaba cu hazardul și superstițiile și nu mă pot abține, vezi tu, nici eu 8 ore pe zi nu am viață))! Hai noroc, te-am pupat
    !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si tu te-ai gandit ca prin flegma asta oropsita de comentariu la articolul asta ai sa schimbi lumea si modul in care ma exprim eu in ea. Nu ma supar asta e clar. M-as supara daca omul care ma corecteaza da dovada de ceva eleganta in modul in care-mi beleste aici mie minunatia. Imi cer scuze ca nu folosesc diacritice si imi mai cer scuze ca nu am scris ceva corect pe undeva pe acolo. In cazul in care erai tu un domn atat de cultivat si experimentat in ale corectitudinii gramaticale mi-ai fi dat un pm si mi-ai fi zis ca e greu si pe unde am gresit. Asa doar te-ai apucat sa te manjesti cu cacat pe fata si sa urli balaur. Aplauze. Nota 10 pentru prezentare. Acu du-te acasa si baga un helas, ca o mai fi nevoie si la prosti sa le puta gura a lamaie.

      Delete
  2. Le-ai folosi* - Așa se face atunci cînd greșești și vrei/trebuie să corectezi. OCD-ul face asta în cazul meu.

    ReplyDelete
  3. :))) Auzi la ăsta micu, cum încearcă. Nu te superi, dar te-ai supărat. Zicem repede, deci: ai blog public, greșelile sunt la fel de publice ergo dezbaterile vor fi publice, balaurii sunt la tine-n țeastă, iar eu nu urlu(vezi comentariul anterior cu punctuația) ci tu o faci cu gust acrit(Helasul nu are miros, poate am să-ți arăt la o bere) cu tot și nici nu ung cu căcat, nici măcar metaforic(de uns, te-ai descurcat singur; cu un căcău de o tonă, cam atît de nesigur pe tine și zăpăcit ești: fii factual într-o contră altfel din aberații și așteptări de la o lume pură ai să te alegi cu o muie). Ia zi acum ți se pare că am fost domn acum sau te mai dai o dată cu popoul de pămînt și mă cerți nazal cu buzele țuguiate ca adolescentul? Ori te-ntreb altfel, dezbatem sau te superi? Hai noroc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi dau seama ca te masturbezi cand dai replici la oameni pe bloguri publice doar ca sa-ti provoci tie o urma de impresie ca cineva te respecta. Eu te cred ca esti educat si ca ma'ta te hraneste cu lectura, da' de la asta pana la a sterge cu mine pe jos printr-un comentariu mai ai putin de papat baietica. Eu inca consider ca nu e nimic de dezbatut de aici. Iti multumesc ca ai trecut pe blogul meu cu ochiul. Apreciez critica constructiva da' tu esti mult prea prost sa intelegi ce-i aia. Imi spui ca tin buzele tuguiate cand ma dai cu popoul de pamant....Of Of Of Ionele, cand ma mai confunzi cu ma'ta, anunta-ma dinainte macar sa-mi pun o peruca. Eu te cred ca tu vrei sa iesi ala cu pula mare din situatia asta si ma bucur. Esti un nene smecher, inteligent, te speli pe cap cu gramatica seara de seara si lumea fara tine nu ar fi la fel. Acu te intreb eu? Te simti singur sau vrei sa-ti mai explice cineva?

      Delete
  4. Eheeei! Trebuie iar să te reorientez spre o a doua lectură și ai să îmi pierzi interesul dacă nici nu știi să te cerți(imaginează-ți tu cam cît mi-e de mare mirarea cînd în așteptarea unui supărat pus la punct măcar cu niscai caterincă dau de unul care nici nu știe de ce se ceartă - repet, mai citește o dată de la capăt și vezi cît de departe ești în păstăi). Mă întreb oare, dacă esti ori confuz ori extraordinal de complexat. Stau pe bloguri publice pentru că mă excit: fete, băieți, hermafrodiți, nu contează, vraiște aliterată să fie! Critica o lăsăm pe psiholingi. Hai, te pup la rană!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pupa-ma pe rana macar asa poate-mi alini durerea-n cur. Eu inteleg ca vrei sa te certi da viata e dura! Eu nu ma cert, eu te iau la misto...in cazul asta nu stiu care dintre noi e in pastai. Cat despre OCD-ul tau...nu sunt extraordinal de complexat si nici confuz, doar satul de beta dudes ca tine. Hai ca deja mi-am pierdut prea mult timp pe cocoasa ta. Buh-bye Quasimodo!

      Delete
  5. :)) Acum mă iei la mișto! S-au spus vreo două rugăciuni pentru treaba asta, băi tovatăș Beta. :) Da' ia zi-i, la mama, cum te doare curul? Te înțeapă cînd te superi sau ustură numai cand îi dai cu numărul doi? Tu ești un simpatic în realitate numai că te iei aiurea. Too da loo, Esmeraldo! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ustura doar la samburi. Visinele's cam nasoale. Da' daca tot ma stii tu asa de bine in realitate, de ce te chinui aici sa arati care are scandura mai mare? Am inteles. A fost un schimb de replici demn de pierdut timpu. Anunta-ma cand vrei sa stam la o bere, poate atunci om mai avea ceva de discutat.

      Delete
    2. Sigur, man, mă bag. Salut!

      Delete